Бъди спокойна за бъдещето си и започни да градиш сигурност за семейството си още днес!

Бъди спокойна за бъдещето си и започни да градиш сигурност за семейството си още днес!
Тип заетост: Почасова заетост
Предлагане / Търсене: Предлагане
Стела Василева Стоянова
Град: Бургас
Последно посетени: 10.08.2016
Автор\на обявите: 1

Публикувани: 10.08.2016

Описание:

Търсиш работа, искаш да си независима, финансово осигурена, но и да се развиваш и да живееш интересно? Тогава ела в нашия задружен отбор от победители! Започваш самостоятелен бизнес в сътрудничество с изключително лоялна и стабилна компания от световно ниво, лидер в бранша.

Освен това работиш от всяка точка на страната и чужбина, без да бързаш за работа и да пътуваш в претъпкани автобуси. Трябва ти само лаптоп или таблет, работиш директно от уюта на собствения си дом когато и колкото решиш. Проектът „Моята онлайн кариера“ ще ти даде шанс за реализация в най-добрия екип в страната, неограничена възможност за развитие и най-важното - ще промени живота ти и този на твоето семейство към по-добро.

Ако искаш да започнеш своето пътуване към един нов начин на живот, потърси ме в Скайп, за да ти разкажа лично в неангажиращ разговор.

Побързай, защото късметът винаги обича силните и смелите и тези, които грабват своя шанс на мига. Останалото е въпрос на време, вяра и кураж да следваш мечтите си. А ние знаем пътя към всичко това и ще бъдем неотлъчно до теб докато успееш да се пребориш за тях!

Повече снимки (2):